U kina je stigao novi film Matthewa McConaugheyaZlato (Gold) koji ovaj put nije osvojio publiku: u svom prvom vikendu prikazivanja je zaradio samo 3,4 milijuna dolara u SAD-u, prema podacima s BoxOfficeMojo!

Ovako niska zarada za McConaugheya znači najgore otvaranje u njegovoj cijeloj karijeri, ako zanemarimo horor komediju My Boyfriend's Back iz 1993. godine u kojoj je ostvario sitnu ulogu.

Novi film Matthewa McConaugheya ostvario najgore otvaranje ikad

McConaughey glumi nesretnog čovjeka koji se udružuje s geologom s kojim planira pronaći zlato u neistraženoj džungli Indonezije. U ostalim ulogama se nalaze Edgar Ramirez, Bryce Dallas Howard i Corey Stoll, a režirao ga je Stephen Gaghan. Film se nije našao nominiran za Oscara niti u jednoj kategoriji, a za Zlatni globus je dobio nominaciju samo za najbolju originalnu pjesmu.

Postoji nekoliko razloga za loš start ovog filma. Prvi je da su ovaj vikend američku premijeru imali jači naslovi poput A Dog’s Purpose (koji je na sebe navukao dosta kontroverzi zbog navodno lošeg postupanja sa psom), Resident Evil: Konačno poglavlje (novi nastavak petnaestogodišnje filmske franšize s Millom Jovovich) i horor triler Podvojen (redatelj M. Night Shyamalan, u glavnoj ulozi James McAvoy) koji su ostvarili odličan start. Drugi jest da su nakon proglašenja nominiranih za Oscara većina kina ponovno počela prikazivati naslove nominirane za tu nagradu tako da je film Zlato bio višak u cijeloj priči. I, na kraju, kritike filma su prilično loše, a kritičari su ga nazvali toliko zbrkanim da ga ni McConaughey ne može popraviti.

Zlato možete pogledati i u našim kinima jer je s prikazivanjem počeo 26. siječnja.

D.Ž.

Novi film Matthewa McConaugheya ostvario najgore otvaranje ikad


Izvor: mojtv.hr

Novi film Matthewa McConaugheya ostvario najgore otvaranje ikad
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...