Prošla godina bila je izuzetno uspješna za Disney. Među deset najunosnijih filmova prošle godine čak njih pet rađeno je u Disneyevoj produkciji. Preko milijardu dolara zaradili su animirani filmovi Potraga za Dory i Zootropola te novi Kapetan Amerika, a ni nova Knjiga o džungli nije bila daleko sa 966 milijuna dolara zarade. Uz ostale filmove Disney je na račun pospremio preko 7 milijardi dolara samo prošle godine.

Predstavljeni likovi iz filma "Ljepotica i Zvijer"

Studio se nada kako će svoj pobjednički niz nastaviti i ove godine, počevši sa novom igranom verzijom omiljenog animiranog filma iz 1991. godine Ljepotica i zvijer, koji u kina stiže za par mjeseci.

Iako smo do sada već imali prilike vidjeti prvi trailer, a drugi se najavljuje za sljedeći tjedan, danas smo dobili postere svih glavnih likova, uključujući i ljudske verzije sluga iz dvorca, koji su pretvoreni u žive stvari nakon kletve. Među njima su likovi koje utjelovljuju i posuđuju im glas Ian McKellen, Emma Thompson, Ewan McGregor i Gugu Mbatha-Raw.

Predstavljeni likovi iz filma "Ljepotica i Zvijer"Klik na sliku za uvećanje

Naslovne uloge igraju Emma Watson i Dan Stevens, dok nam posteri još otkrivaju neke od likova, a među njima su Luke Evans kao Gaston, Josh Gad kao LeFou, Kevin Kline kao Maurice, Audra McDonald kao Garderobe te Stanley Tucci kao Cadenza.

Animirani klasik iz 1991. godine je jedan od najpopularnijih Disneyevih animiranih filmova i od igrane se verzije očekuje da bude spektakularna. Za sada se čini kako će ova verzija biti dostojna originala. Čak se vraća i Celine Dion koja je u originalu otpjevala naslovnu pjesmu, toliko upečatljivu da je osvojila Oskara, Zlatni globus i tri nagrade Grammy. No, ovoga puta pjevat će How Does a Moment Last Forever, pjesmu originalno stvorenom za igranu adaptaciju.

Pod redateljskom palicom Billa Condona adaptacija Disneyeve klasične bajke u kina stiže 17. ožujka.

M.M.K.

Predstavljeni likovi iz filma


Izvor: mojtv.hr

Predstavljeni likovi iz filma
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...