Prošlo je šest godina otkako je Charlie Sheen dobio otkaz iz serije Dva i pol muškarca. Sheen još uvijek nije spremam oprostiti Chucku Lorreu i konačno zakopati ratnu sjekiru.

Charlie Sheen je još uvijek ljut na Chucka Lorrea Sheen se tako jučer pojavio u jednoj radijskoj emisiji (Kyle & Jackie O) u kojoj nije imao lijepe riječi za svog bivšeg šefa: prozvao ga je najvećim prevarantom s ove strane La Brea i najnetalentiranijim s one strane (i poručio mu su*k my b*tt). Sebi je pripisao zaslugu za odličnu zaradu serije: „Imajte na umu da sam zaradio četiri milijarde dolara za taj studio i onda sam dobio otkaz!“

Sheen je sa svojim glumačkim kolegom Jonom Cryerom glumio nekoliko godina u seriji prije svađe s Lorreom zbog čega je na kraju udaljen iz serije i na njegovo mjesto je došao Ashton Kutcher. Iako je Lorre navodno bio voljan dati Sheenu novu priliku u seriji Sheen je i dalje bio neugodan prema njemu tako da je u Lorre u finalu serije iskoristio najbolju priliku za osvetom: na Sheenov lik je pao glasovir što Sheena nije nimalo nasmijalo.

„Zar je trebao ići tako nisko i biti tako glup? I to još meni u facu?“, izjavio je nakon pogledane epizode za TMZ.

D.Ž.

Charlie Sheen je još uvijek ljut na Chucka Lorrea


Izvor: mojtv.hr

Charlie Sheen je još uvijek ljut na Chucka Lorrea
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...