Foto: PR Photos

Studio Universal je pobijedio u licitiranju za prava na film Little America, futurističku avanturu koju će producirati Michael Bay i njegova tvrtka Platinum Dunes, ekskluzivno donosi The Hollywood Reporter.

Stiže SF o predsjedniku zbog kojeg je bankrotirala Amerika Radnju za film je napisao filmaš Rowan Athale koji će vjerojatno napisati cijeli scenarij i režirati film. Athale se proslavio kriminalističkom triler dramom Pustoš (Wasteland) koja mu je 2013. godine donijela nominaciju za najboljeg novog redatelja na Nagradama Britanskog nezavisnog filma.

Film Little America je smješten u distopijsku budućnost u kojoj je neimenovani predsjednik, koji jako podsjeća na Donalda Trumpa, doveo Ameriku do bankrota zbog čega je Kina ugledala svoju priliku i postala njezin vlasnik. Većina Amerikanaca zbog toga seli u Kinu u potragu za poslom, a u središtu radnje je jedan Amerikanac kojeg angažira kineski milijarder da mu spasi kćer iz jednog američkog geta. Izvori navode da je ton film u stilu Bijeg iz New Yorka Johna Carpentera iz 1981. godine.

Universal još nije objavio okviran datum kad bi film mogao doći u kina, ali sudeći prema aktualnoj političkoj situaciji i činjenici da su jako htjeli ovaj film vjerujemo da će to biti što prije.

D.Ž.

Izvor: mojtv.hr Stiže SF o predsjedniku zbog kojeg je bankrotirala Amerika
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...