Otkazana premijera filma "A Dog's Purpose"

Ovih dana internetom se proširio video, navodno sa snimanja filma A Dog's Purpose. Video prikazuje scenu u kojoj ekipa pokušava prisilno natjerati njemačkog ovčara da uđe u uzburkanu vodu, čemu se on čvrsto usprotivio.

Producenti Amblin Entertainment i distributer Universal Pictures su još u srijedu za CNN izjavili kako se produkcijska ekipa držala "strogih protokola kako bi opskrbila sigurno okruženje za životinje". No, jučer su ipak odlučili otkazati premijeru.

"Amblin i Universal ne žele da išta zasjeni ovaj film koji slavi odnos između životinja i ljudi. Otkako je objavljen ovaj video započeli smo opsežnu istragu oko produkcije filma. Iako smo svi uznemireni ovim video prikazom, svi su nas uvjerili kako njemački ovčar Hercules nije na nijedan način stradao tijekom snimanja. No, i dalje nastavljaju sa detaljnom analizom kako bi saznali što se točno dogodilo."

Objavljeno je kako im je bilo potrebno nekoliko dana kako bi bili sigurni da se pas ugodno osjeća tijekom snimanja scena s vodom. U prvoj izjavi su potvrdili kako je pas bio nesiguran oko ulaska u vodu no da zbog toga snimanje nije nastavljeno.

Osoba koja je nadgledala snimanje iz American Humane organizacije, koja potvrđuje kako niti jedna životinja nije stradala tijekom snimanja, trenutno je prisilnom odmoru dok se ne utvrdi što se točno dogodilo.

M.M.K.

Otkazana premijera filma


Otkazana premijera filma


Izvor: mojtv.hr

Otkazana premijera filma
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...