James Cameron nije imao glavnu riječ u filmovima o Terminatoru još od 1991. godine kada je režirao i napisao scenarij za Terminatora 2. Budući da je 2019. godina , kada mu se vraćaju prava na franšizu, blizu čini se da se sprema pravi nastavak!

James Cameron konačno spreman vratiti se Terminator franšizi? Prema informacijama koje je prenio Deadline, Cameron je u ranoj fazi pregovora s redateljem DeadpoolaTimom Millerom oko reboota koji bi bio završetak jedne od najboljih filmskih SF priča, kako on tvrdi.

Trenutno nije poznato misli li Cameron na reboot cijele franšize ili samo planira nastaviti tamo gdje je stao, dakle s filmom iz 1991. godine. Taj film i original iz 1984. godine s Arnoldom Schwarzeneggerom u glavnoj ulozi su bili veliki kino hitovi, ali da bi oni uopće mogli ugledati svjetlo dana Cameron je prodao prava na film producentici Gale Anne Hurd. Nakon što su se filmovi pokazali i više nego uspješni pokušao je otkupiti prava no nije uspio tako da je odbio sudjelovati na tri sljedeća filma o Terminatoru i TV seriji Sarah Connor: Kronike.

Posljednji film u franšizi, Genisys, nije dobro prošao kod kritike iako je zaradio solidnih 440 milijuna dolara diljem svijeta. Ako se Cameron zbilja planira posvetiti novom Terminatoru, što svi fanovi jedva čekaju, pitanje je samo kad će film doći na red jer je trenutno zauzet s režijom čak četiri Avatar filmova od kojih prvi izlazi 2018. godine.

D.Ž. 

Izvor: mojtv.hr James Cameron konačno spreman vratiti se Terminator franšizi?
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...