Jedan od filmova koji su se definitivno izdvojili prošle godine bio je "Deadpool", koji je prevazišao sva očekivanja, pa je čak bio nominovan za razne filmske nagrade, uključujući i "Zlatni globus".

Uspeh koji je postigao nastavak s Rajanom Rejnoldsom je zaista fenomenalan, a fanovi ovog filma željno očekuju svaku informaciju koja se eventualno pojavi o filmu.

Na njihovu sreću, scenaristi Ret Riz i Pol Vernik su više nego srećni kada mogu da podele svaku informaciju sa publikom. U intervjuu za "Deadline", njih dvojica su otkrili da će se u nastavku pojaviti brojni novi likovi i heroji, ali da će to i dalje biti solo film.

"Da, definitivno će to biti solo film", kaže Riz na pitanje da li će "Deadpool 2" biti zaseban film.

"Naravno, uvešćemo dosta novih likova, novih superheroja, ali to će i dalje biti 'Deadpool' film. Trenutno se zaista trudimo i naporno radimo", kaže Riz. Na pitanje kada će početi snimanje, Riz je istakao da prema svim procenama treba da bude snimljen ove godine.

"Ima dosta obrata i zapleta, ali je u suštini sve veoma skladno, prati se radnja filma. Dakle, veoma, veoma smo uzbuđeni zbog tog filma. Istina, malo smo nervozni, jer po nekom pravilu nastavak treba da prevaziđe prvi film, ali istovremeno dosta smo samouvjereni i ekstremno smo strastveni u vezi s ovim što radimo, tako da bi sve to trebalo da bude dobro. Ništa ne radimo na silu, nismo plaćenici koji prisilno pišu, dakle ovo je naša velika strast", kaže on.
Naravno, prvi film nije u potpunosti bio poseban, solo film. Naime, Kolos i Negasonic su se udružili sa Deadpoolom. Pa, ipak, po svemu sudeći, u nastavku ne samo da možemo očekivati Kejbla, već i X-Mena.

U istom intervjuu Riz je otkrio da ne postoje planovi da se Deadpool pojavi u drugim filmovima o X-Menu, ali je dodao da neće biti teško da ga ubace u neki drugi film.

'Deadpool 2' će biti solo film s mnogo novih heroja

'Deadpool 2' će biti solo film s mnogo novih heroja


Izvor: prolog.rs

'Deadpool 2' će biti solo film s mnogo novih heroja
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...