Tom Hardy se sve češće spominje kao potencijalni kandidat za tajnog agenta 007. Glumac je potvrdio interes za ovu ulogu, ali nije želeo da razgovara o tome.

"Među nama glumcima, ali i među mojim prijateljima kruži glasina da ako pričaš o tome onda si odmah ispao iz trke. Tako da to ne mogu komentarisati", rekao je Hardy u razgovoru za Daily Beast odgovarajući na pitanje koliko u tim glasinama ima istine.

Ipak, dodao je da bi, u zavisnosti od toga ko bi režirao film, pristao da glumi Jamesa Bonda i nije mogao sakriti oduševljenje kada je novinarka spomenula glasine da bi Christopher Nolan mogao preuzeti franšizu.

"Christopher Nolan bi bio savršen. To bi bilo zaista cool. Pitam se kako bi onda izgledao nastavak jer bi Nolan sigurno u franšizu uneo nove elemente i stvorio nešto moćno", rekao je Hardy.

U filmskom svetu odavno kruže priče da Daniel Craig neće glumiti u petom filmu o Jamesu Bondu.

Nakon njegove izjave da bi pre "presekao vene" nego snimio svoj peti film o Bondu došlo je do intenzivnog nagađanja o tome ko bi ga mogao naslediti. Među potencijalnim kandidatima su, uz Hardyja, Tom Hiddleston, Idris Elba, Jamie Bell i Tom Hughes.

Da li je Tom Hardy sledeći tajni agent 007?
Izvor: prolog.rs Da li je Tom Hardy sledeći tajni agent 007?
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...