U jednom trenu Guy Ritchie je bio taj koji je predvodio val redatelja nakon Tarantinovog Paklenog šunda, sa svojim vlastitim, izrazito britanskim kriminalističkim filmovima koji su kombinirali akciju i komediju u jednakim omjerima.

Od onda se Ritchie okrenuo nekim drugim strujama poput Sherlocka Holmesa i filma o kralju Arthura no njegov duh uskoro stiže na male ekrane.

Streamin servis Crackle uskoro donosi Zdrpi i briši na male ekrane, a iako se serija temelji na istoimenom Ritchiejevom filmu iz 2000. godine, vuče i neke elemente iz Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške.

Prvi trailer za "Zdrpi i briši" vraća nas u poznati svijet

Službeni sinopsis otkriva već poznatu radnju:

Nadahnuta pravom pljačkom u Londonu serija je usmjerena na grupu dvadeset-nešto-godišnjaka, varalica i prevaranata koji naiđu na kamion pun ukradenih zlatnih poluga i odjedno se nađu unutar svijeta organiziranog kriminala gdje su ulozi visoki. Momci brzo moraju naučiti kako se snaći u tim opasnim vodama londonskog podzemlja, u kojem se nalaze pokvareni policajci, romski boksači, međunarodni mafijaši i razni lokalni negativci.

U glavnim ulogama nalaze se Rupert Grint, Luke Pasqualino, Lucien Laviscount, Dougray Scott, Phoebe Dynevor, Juliet Aubrey i Ed Westwick. Serija Snatch stiže na Crackle 16. ožujka ove godine.

M.M.K.

Prvi trailer za


Izvor: mojtv.hr

Prvi trailer za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...