Foto: PR Photos

U ožujku nam stiže Disneyeva igrana verzija Ljepotice i zvijeri u kojoj je glavna zvijezda talentirana Emma Watson. No, ona je tek jučer za Total Film otkrila da to nije prva uloga Disneyeve princeze koja joj je ponuđena!

„Nisam znala da će se snimati film Ljepotica i zvijer u vrijeme kada sam odbila Pepeljugu. Kad mi je ponuđena uloga Belle odmah sam je prihvatila jer mi je bliža nego Pepeljuga. Belle je znatiželjna, suosjećajna i otvorena uma, žena kakvu mogu prihvatiti kao uzor. Belle na neki način uspijeva mijenjati mjesto u kojem živi i istovremeno zadržava svoj integritet i svoje ja. Ne plaše je drugi ljudi“, objasnila je.

Emma Watson je odbila ulogu Pepeljuge, ali je prihvatila glumiti Belle

Uloga Pepeljuge je na kraju pripala Lily James, a film je prije dvije godine u kinima diljem svijeta zaradio odličnih 543 milijuna dolara.

Ljepotica i zvijer nam dolazi od redatelja Billa Condona (Dreamgirls). Uz Watson kao Belle tu je Dan Stevens kao Zvijer, a u ostalim ulogama su Ewan McGregor, Emma Thompson, Luke Evans, Gugu Mbatha-Raw, Stanley Tucci, Ian McKellen, Kevin Kline, Josh Gad i Audra McDonald.

Ljepotica i zvijer u hrvatska kina stižu 16. ožujka, dan prije američke premijere.

D.Ž.

Emma Watson je odbila ulogu Pepeljuge, ali je prihvatila glumiti Belle


Izvor: mojtv.hr

Emma Watson je odbila ulogu Pepeljuge, ali je prihvatila glumiti Belle
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...