Jean-Claude Van Damme i Dolph Lundgren uvijek su se nekako našli u sporednim ulogama, barem što se tiče akcijskih filmova iz 80-ih. Van Damme je nekako uvijek smatran jeftinom kopijom Schwarzeneggera, a Lundgren je većinom dobivao uloge negativaca, od kojih je najzapamćenija ostala ona nasuprot Sylvestera Stallonea u filmu Rocky 4.

Van Damme i Lundgren su do sada već imali priliku glumiti zajedno i to u filmu Univerzalni vojnik i njegovom nesretnom nastavku Univerzalni vojnik 3. Sada će se te dvije ikone akcijskih filmova ponovno naći na ekranima no ovoga puta trebali bi biti saveznici, a ne neprijatelji.

Jean-Claude Van Damme i Dolph Lundgren napokon na istoj strani

The Hollywood Reporter prenosi kako su Van Damme i Lundgren već potpisali ugovore za uloge u filmu Black Water. Van Damme bi navodno trebao glumiti operativca kojeg zarobi CIA i to u podmornicu (valjda je zato i naziv Black Water). Za Lundgrenov lik još ništa nije otkriveno, ali ako bi trebao biti Van Dammeov prijatelj onda pretpostavljamo da neće biti jedan od likova koji ga je zarobio.

Black Water za sada nema redatelja, no za scenarij je zaslužan Chad Law, scenarist koji potpisuje popriličan broj akcijskih filmova, uključujući Van Dammeov film Šest metaka. Law možda jest pisac B-filmova no pretpostavljamo da je obožavateljima Van Damma i Lundgrena scenarij jedna od manje bitnih stavki.

Datum izlaska filma Black Water još nije najavljen.

M.M.K.

Izvor: mojtv.hr Jean-Claude Van Damme i Dolph Lundgren napokon na istoj strani
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...