Foto: PR Photos, Amazon

Sylvester Stallone će nakon sedam godina ponovno uskočiti u redateljsku ulogu i to kako bi ispričao priču o američkom heroju Travisu Millsu kojem su amputirane obje ruke i obje noge.

Sylvester Stallone i Adam Driver u filmu "Tough As They Come" Film će biti ekranizacija Millsovih memoara Tough as They Come, a trenutno nije poznato koji studio će biti zadužen za film. Zna se da će uz Stallonea glumiti Adam Driver, zvijezda filma Ratovi zvijezda: Sila se budi i serije Djevojke.

Driver bi trebao glumiti Millsa koji je bio kritično ranjen na svojoj trećoj misiji u Afganistanu zbog čega je izgubio ruke i noge. Mills je tek jedan od pet vojnika ranjen u misiji u Iraku ili Afganistanu koji su preživjeli ovako tešku amputaciju.

Stallone je dosad režirao četiri filma u Rocky serijalu, romantičnu dramu Staying Alive i prve Plaćenike 2010. godine. Ovaj projekt će mu biti prva biografska drama.

Drivera ćemo uskoro gledati u povijesnoj drami Martina Scorsesea Silence u kojoj glumi uz Andrewa Garfielda i Liama Neesona.

D.Ž.

Sylvester Stallone i Adam Driver u filmu


Izvor: mojtv.hr

Sylvester Stallone i Adam Driver u filmu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...