Foto: PR Photos, YouTube

In Memoriam 2016.: zvijezde koje su nas napustile 2016. godine su nas napustile mnoge velike zvijezde, bilo glazbene (Prince, David Bowie, Leonard Cohen), sportske (Muhammad Ali), filmske i mnoge druge. Jučer u 53. godini je u svom domu preminula glazbena legenda George Michael, javlja BBC. Vijest je objavio njegov publicist uz naznaku da nema tragova nasilne smrti te da obitelj moli za privatnost u ovim trenucima. Do smrti je navodno došlo zbog srčanog zastoja.

Portal Turner Classic Movies je izdvojio upravo ove zadnje, filmske, i napravio svoj godišnji TCM Remembers video kojima odaje počast svim zvijezdama s velikog ekrana koje su umrle ove godine.

Video traje 4 minute i zbilja je dirljiv dok pred nama prolaze velika imena kao što su Abe Vigoda, Doris Roberts, Alan Rickman, Bill Henderson, Jacques Rivette, Abbas Kiarostami, Lita Baron, Andrzej Wajda, Michael Cimino, Bill Nunn, Gene Wilder, Anton Yelchin čija je smrt možda bila najbizarnija jer ga je u nesreći kraj kuće u LA-u zdrobio vlastiti automobil koji je bio izbačen iz brzine.

Dva dana nakon što je napravljen video preminula je još jedna hollywoodska legenda: Zsa Zsa Gabor i to samo malo više od mjesec dana prije svog 100. rođendana.

D.Ž.

In Memoriam 2016.: zvijezde koje su nas napustile


Izvor: mojtv.hr

In Memoriam 2016.: zvijezde koje su nas napustile
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...