Warner Bros. nam donosi trailer za svoj novi triler, film Unforgettable, u kojem Katherine Heigl glumi prevarenu ženu. Ženu spremnu na sve.

Prvi kadrovi novog trailera otkrivaju Tessu (Heigl), koja uživa u koktelima sa novom zaručnicom svog bivšeg supruga Julijom, koju glumi Rosario Dawson. No, idila ne traje predugo. "Postojalo je vrijeme kada sam mislila da ćemo se pomiriti.", govori Tessa Juliji. "No onda je upoznao tebe."

Katherine Heigl na rubu ludila u filmu "Unforgettable"

Od tog trena počinje napeta drama. Tessa maltretira i prijeti Juliji, koja se još uvijek pokušava riješiti svoje mučne prošlosti. Međutim, za to su male šanse jer kad Tessa počne istraživati postane Julijina najveća noćna mora.

Iskusna producentica Denise Di Novi odlučila je okušati se u režiji tako da je Unforgettable njen redateljski prvijenac. Scenarij potpisuje Christina Hodson. Uz već spomenute Heigl i Dawson, u filmu glume Geoff Stults, Isabella Rice, Whitney Cummings, Simon Kassianides, Robert Wisdom i Cheryl Ladd. Film u kina stiže 21. travnja sljedeće godine.

M.M.K.

Katherine Heigl na rubu ludila u filmu


Izvor: mojtv.hr

Katherine Heigl na rubu ludila u filmu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...