Patrick Wilson pridružuje se glumačkoj postavi novog Aquamana, koji za Warner Bros. režira James Wan. U naslovnoj ulozi nalazi se Jason Momoa, a Wilson bi trebao glumiti ORMa poznatog i kao Ocean Master, superzlikovca koji je ujedno i polubrat naslovnog nam junaka.

Lik ima određene elemente bratskog suparništva koje nam je već donio odnos između Lokija (Tom Hiddleston) i Thora (Chris Hemsworth) u filmovima o nordijskom bogu.

Patrick Wilson postaje Aquamanov zli polubrat

ORM je jednako neugodan i još moćniji: u stripovima je Aquamanov ljudski polubrat njegov suparnik za tron Atlantisa te stvara kaos i nad morem i pod njim kada ne dobije ono što želi.

Aquamana smo već na kratko imali prilike vidjeti u filmu Batman v Superman: Zora pravde, te će imati veliku ulogu u nadolazećem filmu redatelja Zacka Snydera Justice League, u kojem će se on i drugi junaci DC svijeta sukobiti sa negativcem imena Steppenwolf. Hoće li se i Wilson pojaviti u tom filmu za sada nije poznato.

Samostalni Aquaman dolazi nam 5. listopada 2018. godine, dok Justice League stiže skoro godinu dana ranije, odnosno 17. studenog 2017. godine.

M.M.K.

Patrick Wilson postaje Aquamanov zli polubrat


Izvor: mojtv.hr

Patrick Wilson postaje Aquamanov zli polubrat
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...