Uprkos svim merama opreza koje Marvel postavlja na svoje produkcije kako se ne bi saznali detalji sa snimanja, glumac Sam Neill ipak je otkrio kako će se pojaviti u novom nastavku jednog od najočekivanijih Marvelovih filmova - Thor: Ragnarok.

U intervjuu s novinarom Shortlista povodom promocije njegovog poslednjeg filma Hunt for the Wilderpeople reditelja Taike Waititi, Sam Neill je otkrio kako se upravo vratio sa snimanja trećeg filma o Thoru.

"Nije mi zapravo dopušteno reći ovo i ne smem ti reći šta je to zaista... ali nekoliko dana sam proveo na setu Thora nešto pre nego što sam došao ovde. Ako kažem bilo šta drugo Marvelovi tajni agenti, a oni su ubojiti, doći će i uhvatiće me, a verojatno i moju decu.", šaljivo je otkrio Sam Neill u intervjuu.

Od tada je glumac objavio nekoliko tweetova u kojima kroz šalu pokušava da umanji svoju izjavu, koju očigledno nije smeo da napravi.

Svejedno, svi obožavatelji Marvela će biti oduševljeni što je već izvanredna postava pojačana za još jednog legendarnog glumca, iako zapravo ne znamo u kojoj ulozi će se Sam Neill pojaviti.

Glumačku postavu uz Chrisa Hemswortha čine Mark Ruffalo, Anthony Hopkins, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Tessa Thompson, Jeff Goldblum i Karl Urban.

Thor: Ragnarok bi u bioskope trebao da dođe početkom novembra 2017. godine.

Sam Neill dobio ulogu u novom 'Thoru'

Sam Neill dobio ulogu u novom 'Thoru'


Izvor: prolog.rs

Sam Neill dobio ulogu u novom 'Thoru'
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...