Mjuzikl La La Land s 12 nominacija predvodi ovogodišnji Critics’ Choice Awards, a nominiran je u svim važnijim kategorijama poput najboljeg filma, najboljeg redatelja, najboljeg glumca i najbolje glumice.

Film redatelja i scenarista Damiena Chazellea je još od prvog trailera zainteresirao kritiku i publiku, a na prikazivanjima na filmskim festivalima je postao favorit za razne nagrade. Kritičari su puni hvale i za glavne glumce, Ryana Goslinga i Emmu Stone, koji su dobili nominacije za najboljeg glumca i najbolju glumicu, a smiješi im se i potencijalna nominacija za nagradu Oscar.

Mjuzikl "La La Land" ima najviše nominacija na Critics’ Choice Awards

S 10 nominacija ga slijede dvije drame: Dolazak Denisa Villeneuvea i Moonlight Barryja Jenkinsa. Sva tri filma su nominirani u kategoriji najboljeg filma, a uz njih su nominaciju u toj kategoriji dobili Fences, Greben spašenih, Hell or High Water, Lion, Loving, Manchester by the Sea i Čudo s Hudsona. Sve nominacije možete vidjeti na službenoj stranici.

Nagrade se dodjeljuju u 27 kategorija i predstavljaju uvod u sezonu nagrada, slično kao što je to slučaj s MTV Movie Awards. Dobitnici 22. Critics’ Choice Awards će biti proglašeni u nedjelju, 11. prosinca.

D.Ž.

Mjuzikl


Izvor: mojtv.hr

Mjuzikl
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...