Angelina Jolie nalazi se u pregovorima za glavnu ulogu u ratnom filmu Shoot Like a Girl, otkriva Deadline.

Film se bazira na istinitoj priči i memoarima vojne pilotkinje Mary Jennings Hegar koja je služila u američkoj vojsci. Iako memoari Shoot Like A Girl: One Woman’s Dramatic Fight In Afghanistan and on the Home Front još nisu izašli na police knjižara, TriStar je zakupio filmska prava a Frank Baldwin je pripremio scenario.

Komandant Mary Jennings Hegar odslužila je tri ture u Afganistanu gde je kao pilot helikoptera spašavala vojnike i odvela stotitne vojnika iz ratne zone u sigurnost. Jedna od spasilačkih misija donela joj je i istaknute medalje kada je nakon rušenja helikoptera hrabro spasila svoje suborce.

Komandant Jennings Hegar izvojevala je i bitku na domaćem terenu kada je tužbom uspela da primora američku vojsku da povuku odluku da žene ne učestvuju u aktivnoj borbi.

Ukoliko Angelina Jolie uspe da potpiše za glavnu ulogu u filmu Shoot Like a Girl, označiće njenu prvu akcionu ulogu nakon dugog niza godina. Poslednji put na velikim ekranima Joli je bila u akciji u filmovima Salt i Turist 2010. godine. Jolie trenutno radi na Maleficent 2, nastavku Gospodarice zla iz 2014. godine.

Angelina Jolie se vraća akcionim filmovima?

Angelina Jolie se vraća akcionim filmovima?


Izvor: prolog.rs

Angelina Jolie se vraća akcionim filmovima?
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...