Pod rediteljskom palicom Joea Wrighta stiže Darkest Hour, ratna drama iz 2. svetskog rata s Winstonom Churchillom u središtu radnje. Film stiže u bioskope krajem iduće godine, a već je objavljena prva fotografija iz filma.

Fotografija je portret slavnog britanskog premijera, kojeg u filmu glumi Gary Oldman. Iako je Gary Oldman nesumnjivo jedan od najcenjenijih glumaca današnjice, pri samoj najavi njegove transformacije teško je bilo zamisliti da će ostvariti veran prikaz najpoznatijeg i najupečatljivijeg političara modernog doba.

Iznenađujuće pokazalo se da je Gary Oldman pravi pogodak, a ova uloga će sigurno stići na liste najimpresivnijih transformacija u filmu. Gary Oldman je gotovo savršena replika Churchilla, zato i ne čudi što je upravo ova fotografija izabrana kao prva promotivna fotografija filma.

Uz Oldmana u glavnoj ulozi u filmu će se naći John Hurt kao Neville Chamberlain, Lily James kao Churchillova lična sekretarica, Ben Mendelsohn u ulozi kralja Georgea VI i Kristin Scott Thomas kao Churchillova supruga Clementine.

Scenario za "Darkest Hour" napisao je Anthony McCarten, a film će se u bioskopima naći 24. novembra 2017. godine.

Zapanjujuća sličnost Garyja Oldmana sa Churchillom
Izvor: prolog.rs Zapanjujuća sličnost Garyja Oldmana sa Churchillom
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...