Kloi Grejs Morec briljira u svemu što radi. Obožavali smo je u svim filmovima u kojima je glumila, od '500 Days Of Summer', do 'Hugo', a novi film u kojem ćemo je gledati zvuči stvarno obećavajuće.

Naime, glumica će u filmu "The Miseducation Of Cameron Post", baziranom na istoimenom romanu Emili Danfot, igrati ulogu gej tinejdžerke.

Radnja filma smeštena je u 1993. godinu, a Kloi će glumiti devojku po imenu Kameron.

Kameron je gej tinejdžerka koja je, nakon što je ostala bez roditelja, poverena na brigu konzervativnoj ujni. Nakon što je uhvate s kraljicom maturske večeri, Kameron je prisiljena da ide na terapiju koja će je "preobratiti".

Glumica Saša Lejn igraće ulogu Kameronine prijateljice koja se takođe nalazi u istoj klinici. Osim nje, u ovoj drami videćemo i Džona Kalagera, Foresta Gudlacka i Jenifer Ele.

Kloi ovakva tematika nije strana i već je u medijima govorila o tome. U intervjuu za "Nylon" pričala je o svojoj braći koje su maltretirali zbog njihove seksualne orijentacije i o tome kako se zauzimala za njih.

"Gledati moju braću kako se bore s anksioznošću što moraju da priznaju javnosti da su gej je grozno", rekla je tada Morec.
"Nikoga ne bi trebalo da bude briga koje si seksualne orijentacije, koje ti je boje koža, i jesi li muško ili žensko", dodala je ona.

Kloi Grejs u novom filmu glumi gej tinejdžerku
Izvor: prolog.rs Kloi Grejs u novom filmu glumi gej tinejdžerku
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...