Premda je snimanje filma 'Alien: Covenant' tek nedavno završilo, izgleda da je studio iza filma, 20th Century Fox, i te kako optimističan što se tiče izlaska filma u javnost.

Naime, prvobitni datum premijere filma, 4. avgust 2017. godine, pomeren je i film je dobio novi datum, gotovo tri meseca ranije. Taj podatak potvrđen je i na Facebook stranici filma koja je donela i prvi plakat za nadolazeći film.

Kako se čini, u filmu se radnja vrti oko članice posade nazvane Daniels (Katherine Waterston) koja putuje na svemirskom brodu Covenant, koji putuje svemirom ka pustoj planeti koju nastanjuje jedino David. Oni koji se malo bolje sećaju imena likova iz 'Prometeja' (film je nastavak tog filma), setiće se da je David android koji preživi događaje kojima smo svedočili u tom filmu. Michael Fassbender, koji glumi i Davida i još jednog značajno naprednijeg androida imenom Walter, čini s gore spomenutom Waterston, Billyjem Cruddupom i Jussie Smollet glavne likove filma. Pridružuju im se i Noomi Rapace koja reprizira ulogu iz prvog filma, kao i Guy Pearce koji isto čini.

Kako je rekao Fassbender, ovaj film će se vratiti istinskim horor elementima serijala 'Alien', a mi se nadamo da će istina tako i biti.

'Alien Covenant' U svemiru niko ne može čuti vaš vrisak

'Alien Covenant' U svemiru niko ne može čuti vaš vrisak


Izvor: prolog.rs

'Alien Covenant' U svemiru niko ne može čuti vaš vrisak
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...