Ovoga lipnja objavljeno je kako Emily Blunt neće reprizirati svoju ključnu ulogu u nastavku filma Sicario. Nastavak, kojeg priprema isti scenarist Taylor Sheridan, naslovljen je Soldado, a poznato je da će se i Benicio del Toro te Josh Brolin vratiti u nastavku. Scenarist Taylor Sheridan se oglasio povodom ove teme za TheWrap Magazine i objasnio zašto se Benicio del Toro i Josh Brolin vraćaju u nastavku, a Emily Blunt ne.

Zašto Emily Blunt neće biti u nastavku "Sicaria"?

 

"Njezina priča je završena... Nisam mogao osmisliti način na koji bih napisao lik, koji bi opravdao njezin talent. Pogledaj samo kroz što je sve prošla. Bila je to teška uloga. Napisao sam glavnu ulogu koju zatim iskoristim kao surogat za publiku. Napravio sam je potpuno pasivnom usprkos njenoj volji samo kako bi publika osjetila onu nemoć koju mnogi policijski dužnosnici osjećaju. Proveo sam je kroz pakao da bi nakraju bila izdana. Bilo je to teško putovanje za njen lik, ali i za Emily.", rekao je Sheridan o zaokruženoj priči lika kojeg je Emily Blunt odglumila u originalnom filmu. 

"Što dalje napraviti? Preseli se u neki mali grad i postane šerif da bi film postao Teken kada je netko otme?", u šali je nadodao Sheridan. 

"Morao sam ispričati priču koja će biti istinita za ovog lika i mislim da ne mogu stvoriti nešto što će unaprijediti taj svijet i biti pravedno prema liku.", zaključio je Sheridan i dao obožavateljima malo nade da će se lik agentice Kate Macer možda pojaviti u budućnosti na velikim platnima: "Uzevši sve to u obzir, ipak bi moglo biti mjesta za Kate dalje u budućnosti."

 

Pod režiserskom palicom Denisa Villeneuvea kriminalistička drama "Sicario" pratila je mladu FBI agenticu (Emily Blunt) koja se pridružuje tajnoj CIA operaciji koja želi svrgnuti vođu meksičkog kartela. To će biti posao koji će dovesti njezine etičke i moralne vrijednosti do same granice i natjerati je da preispita sve u što je dotad vjerovala.

 

Nastavak "Soldado", kojim će ravnati Stefano Sollima, očekuje se u kinima tijekom 2017. godine.

M.M.

Zašto Emily Blunt neće biti u nastavku


Izvor: mojtv.hr

Zašto Emily Blunt neće biti u nastavku
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...