Nakon novogodišnje viktorijanske epizode Užasna nevjesta serija Sherlock se vraća s nove 3 epizode u 2017. godini. Velik povratak serije s dugoočekivanom 4. sezonom prije nekoliko mjeseci najavljen je prvim teaser trailerom. Dramatične i zlosutne kadrove toga teasera ovog puta zamjenjuju nešto vedrije fotografije koje je objavio CBS. 

"Sherlock" otkrio fotke nove bebe i glavnog negativca

 

Fotografije nove sezone, na radost svih vjernih obožavatelja, otkrivaju najnoviju prinovu ovom izvanrednom društvu - bebu Watson.

Sudeći po obiteljskoj fotografiji Sherlock (Benedict Cumberbatch) nije sasvim razdragan ni oduševljen prinovom. Osim Watsona (Martin Freeman), Mary (Amanda Abbington) i njihovog djeteta otkiven je još jedan ključan lik sezone, a riječ je o Culvertonu Jonesu, kojeg će u novoj sezoni glumiti Toby Jones.

Toby Jones je najavljen kao najstrašniji negativac kojeg je serija do sada imala. 

 

"Sherlock" otkrio fotke nove bebe i glavnog negativca

 

"Ovo je najmračniji negativac kojeg smo imali. Moriarty je uvijek bio na neki način šarmantan i zanimljiv. Charles Augustus Magnussen je bio fascinantan i zapravo amoralan više nego nemoralan. Ovaj tip je čisto zlo.", stoji u ranije objavljenoj najavi showrunnera Stevena Moffata za lik Tobyja Jonesa. 

Naravno, uz najnovije likove dobili smo pogled i na Sherlockovog starijeg brata, Mycrofta Holmesa (Mark Gatiss).

 

"Sherlock" otkrio fotke nove bebe i glavnog negativca

 

Za sada je poznat naslov prve dvije epizode sezone; The Six Thatchers i The Lying Detective, dok se naslov finalne epizode sezone još uvijek drži u tajnosti. Neriješeno je ostalo i pitanje na koje svi obožavatelji žarko žele znati odgovor, naime ne zna se hoće li finale ove sezone biti i finale serije. 

 

Benedict Cumberbatch i Martin Freeman vraćaju se kao Sherlock Holmes i dr. John Watson u 4. sezoni 1. siječnja 2017. godine na BBC-ju.

 

"Sherlock" otkrio fotke nove bebe i glavnog negativca

 

 

M.M.Izvor: mojtv.hr

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...