Ako ste ikada gledali Čarobnjaka iz Oza i mislili kako mu nedostaje malo akcije iz Igre prijestolja ili ste gledali Igru prijestolja i smatrali kako bi im dobro došlo malo ludila iz Čarobnjaka iz Oza došlo je vaše vrijeme - Emerald City je upravo za vas.

Nova NBC-jeva serija Tarsema Singha donosi klasičnu avanturu L. Franka Bauma, ali ovoga puta u verziji odrasle fantasy drame. Mlada policajka imena Dorothy Gale slučajno se nađe u nekom drugom svijetu gdje se mora suočiti sa vješticama, ratnicima, nebeskim portalim i Vincentom D'Onofrijem.

"Emerald City": "Čarobnjak iz Oza" upoznaje "Igru prijestolja"

Službeni sinopsis otkriva: "Usred tornada 20-godišnja Dorothy Gale i njen K9 policijski pas nađu se u svijetu drugačijem od našeg - mističnoj zemlji suparničkih oblasti, ubojitih ratnika, mračne magije i krvave bitke za prevlast. Uz Vincenata D'Onofrija u ulozi prepredenog Čarobnjaka te pod redateljskom palicom vizionara Tarsema Singha, ovo je Oz u potpuno novom svjetlu - mjesto gdje se poznati likovi pojavljuju na nov, neočekivan način, i gdje nevina djevojka drži sudbinu kraljevstva u svojim rukama."

U ulozi Dorothy nalazi se Adria Arjona, dok je Strašilo/Lucas Oliver Jackson-Cohen. Serija Emerald City već je 2014. godine trebala krenuti sa produkcijom no prije no što je stigla do malih ekrana cijela je stvar otkazana. Par mjeseci kasnije ipak su ju oživjeli, uz Sigha u redateljskoj fotelji za svih deset epizoda prve sezone.

Hoće li Dorothy naći svoj put nazad u Kazas saznat ćemo nakon 6. siječnja 2017. kada serija počinje s prikazivanjem.

M.M.K.


Izvor: mojtv.hr

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...