Glumica Michelle Yeoh sprema se zasjesti u kapetansku stolicu novog broda Zvjezdane flote. Zvijezda filma Tigar i zmaj navodno bi u najnovijoj seriji iz Star Trek serijala Star Trek: Discovery trebala glumiti kapetanicu broda Han Bo.

Lik Han Bo nalazi se na kapetanskoj poziciji broda imena Shenzou, tako da očito nije Yeoh ipak nije onaj glavni ženski lik koji je prethodno najavljivan no navodno će Han Bo i njen brod imati jednu od važnijih uloga u prvoj sezoni.

Michelle Yeoh sjeda u kapetansku stolicu novih "Zvjezdanih staza"

Prije nekoliko mjeseci je Bryan Fuller, koji je još u to vrijeme bio showrunner nadolazeće serije, rekao kako će prva sezona nove serije sa svojih 13 epizoda "popuniti prazninu između Enterprisea i originalne serije te se baviti sa događajem iz povijesti Zvjezdane flote o kojem se već pričalo, ali nikad nije u potpunosti istražen." Ta priča trebala bi nam doći kroz lik koji je na putu koji će ju naučiti kako surađivati sa ostalima u galaksiji.

U rujnu je CBS objavio kako će se reboot, originalno zakazan za siječanj, na malim ekranima ipak naći tek u svibnju. Fuller je napustio poziciju showrunnera u listopadu, koju su zatim preuzeli Aaron Harberts i Gretchen Berg.

M.M.K.

Michelle Yeoh sjeda u kapetansku stolicu novih


Izvor: mojtv.hr

Michelle Yeoh sjeda u kapetansku stolicu novih
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...