Shannen Doherty u remakeu filma "Heatherice"

Shannen Doherty je 1988. godine ostvarila jednu od glavnih uloga romantičnoj krimi drami Heatherice (Heathers) kao Heather Duke, a sudjelovat će i u remakeu!

TV Land priprema seriju prema navedenom filmu, a zasad je poznato da će Doherty sudjelovati (barem) u projektu. Glumica je objavila fotografiju na svom Instagramu, a zaigrat će važan zasad neimenovani lik u pilotu serije koja će se odvijati u sadašnjosti te u čijem će središtu radnje biti Veronica (Grace Victoria Fox, serija Pod kupolom) koja se suočava s drugačijim Heathericama.

Serija je trenutno pri početku produkcije u Los Angelesu, scenarij potpisuje Jason Micallef (Butter), a režiju Leslye Headland (Djeveruše pod gasom).

Film Heatherice je u vrijeme prikazivanja smatran gotovo revolucionarnim, zbog visoke razine apsurda, crnog humora, nasilja i okrutnosti čime je bio suprotnost tadašnjim tinejdžerskim filmovima. U središtu radnje je bila srednjoškolka Veronica Sawyer (Winona Ryder) koja se željela riješiti prijateljstva s tri manipulatorice Heatherice (Shannen Doherty, Lisanne Falk, Kim Walker) na brutalan način.

Još nije poznato kad će serija stići na male ekrane.

D.Ž.

Shannen Doherty u remakeu filma


Izvor: mojtv.hr

Shannen Doherty u remakeu filma
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...