Prvi teaser trailer za novi nastavak popularnog animiranog filma Auti je tu i ako je suditi prema njemu ponovno nas čeka puno zabave i akcije!

Stigao prvi teaser trailer za "Auti 3" Originalni Auti su u kina stigli prije 10 godina, 2006. godine, kada su osvojili svijet. Uz zaradu od 460 milijuna dolara u cijelom svijetu, animirani film je bio nominiran i za nagradu Oscar. Nastavak Auti 2 je u kina stigao 2011. godine i zaradio je oko 560 milijuna dolara, ali postao i prvi Pixarov film koji nije dobio nominaciju za Oscara.

Novi film Auti 3 će se baviti Jurićem koji se uz pomoć svog prijatelja želi ubaciti u novu generaciju utrka koje bi mogle promijeniti njegov svijet. Uz Jurića se vraćaju još neki omiljeni likovi.

Iz Disneya je potvrda o novim Autima došla 2013. godine kada su objavili da rade na njemu, a prošle godine su za datum izlaska definirali 16. lipanj 2017. za SAD.

Brian Fee, koji je zaslužan za priču prva dva filma, napisao je i ovaj nastavak. U originalnoj verziji će glas Juriću ponovno posuditi Owen Wilson.

D.Ž.

Stigao prvi teaser trailer za


Izvor: mojtv.hr

Stigao prvi teaser trailer za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...