Marvel je sinoć objavio kako se Angela Basset pridružila se glumačkoj postavi njihovog novog filma Black Panther. Basset će se naći u ulozi Ramonde, majke naslovnog Black Panthera, odnosno T'Challe, kojeg glumi Chadwick Boseman.

Za Oskara nominirana glumica priduržit će se tako glumačkoj ekipi koju već čine Michael B. Jordan, Forest Whitaker, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Daniel Kaluuya, Winston Duke i Florence Kasumba.

Angela Bassett u Marvelovom filmu "Black Panther"

U stripovskom serijalu Ramonda je zapravo T'Challina pomajka, dok je njegova prava majka umrla pri njegovu porodu. Za Ramondu su mislili kako je pobjegla nakon smrti Tsvog muža, T'Challinog oca T'Chake, no kasnije je otkriveno kako je oteta. Nakon što je T'Challa saznao gdje je ona uspio ju je osloboditi i vratiti na kraljevsku poziciju u Wakandi.

Black Panther, koji nam se već predstavio ove godine u filmu Kapetan Amerika: Građanski rat, u svom će se samostalnom filmu u kinima pojaviti 16. veljače 2018. godine pod redateljskom palicom Ryana Cooglera, uz scenarij koji potpisuju Coogler i Joe Robert Cole.

M.M.K.

Angela Bassett u Marvelovom filmu


Izvor: mojtv.hr

Angela Bassett u Marvelovom filmu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...