Nakon što je pomogao franšizi Harryja Pottera te njegovom spin off filmuČudesne zvijeri i gdje ih naći da dođu u kino dvorane, producent David Heyman spreman je za drugu vrstu magije, onu koja uključuje ratni klan mačaka.

Associated Press prenosi kako će se Heyman udružiti sa filmskim studijem Alibaba Pictures kako bi zajednički razvili film temeljen na književnom serijalu Warriors, dramatičnom serijalu fantasy romana o mačkama, koje potpisuju Kate Cary, Cherit Baldry i Tui Sutherland, sve pod pseudonimom Erin Hunter.

Producent "Harryja Pottera" spreman za "Warrior Cats"

Možda zvuči kao neobičan koncept, ali serijal, koji se sastoji od šest podserijala, vrlo je popularan na određenim tržištima, uključujući i ono kinesko, te će adaptacija svakako imati svoju publiku.

Svijet Warriors mačaka smješten je u šumu gdje zaraćeni klanovi običnih mačaka pokušavaju preuzeti vodstvo nad cijelom zajednicom. U originalnom serijalu priča počinje kada se kućna mačka Rusty pridruži kladu ThunderClan, uzme ime Firestar i otkrije kako o njemu postoji određeno proročanstvo.

Za sada nije poznato hoće li filmska verzija krenuti od početka priče sa namjerom da pokrene filmski serijal koji bi pratio književna djela. Nitko od filmske ekipe za sada nije odabran tako da još nemamo ni okviran datum izlaska.

M.M.K.

Izvor: mojtv.hr Producent
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...