Slavna američka glumica Angelina Jolie proteklih dana našla se u centru pažnje zbog svog privatnog života, odnosno razvoda od dugogodišnjeg partnera Brada Pitta. Nakon turbulentnog razvoda prvi put je govorila u javnosti i to za Međunarodni kazneni sud (ICC) sa sedištem u Holandiji.

Specijalna ambasadorica UN-a za izbeglice u videosnimku je smireno govorila o zaštiti zlostavljane dece.

"Uspešno tužilaštvo, bilo ICC-a ili drugih institucija dug je proces vitalan za generacije koje dolaze. Posebno pozdravljam predanost u podizanju optužnica za zločine nad decom gdegod to dokazi omogućavaju kao deo sistemskog pristupa. Čestitam uredu glavnog tužioca i svima koji na tome rade", kazala je Jolie u videu.

U nastavku je istakla da ovakav pristup čovečanstvo duguje deci.

"Znamo da im ne pružamo najbolje. Pravda ne može biti udovoljena bez razumevanja žrtava ratnih zločina i pomoći koja je potrebna da bi preovladali štetu koju su pretrpeli. Zato je važno delovanje fondacije i treba je ojačati i podržavati", dodala je 41-godišnja ambasadorica dobre volje.

Podsetimo, Angelina je svog supruga Brada optužila da je napao njihovog sina Maddoxa u toku leta privatnim avionom te je u septembru zatražila razvod. Socijalne službe su istraživale ovaj slučaj, ali je Brad oslobođen svih optužbi. Angelina i Brad se bore za starateljstvo nad šestero dece koja su trenutno sa majkom.

Zbog svega ovoga mnogi su za Angelinino obraćanje u videu ICC-u prokomentarisali da ima sasvim lični ton.

Angelina Jolie prvi put govorila u javnosti nakon razvoda, ali ne o privatnom životu

Angelina Jolie prvi put govorila u javnosti nakon razvoda, ali ne o privatnom životu


Izvor: prolog.rs

Angelina Jolie prvi put govorila u javnosti nakon razvoda, ali ne o privatnom životu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...