"Mortal kombat" dobio novog redatelja

 Već kada smo pomislili kako od novog filma Mortal Kombat neće biti ništa adaptacija je polagano izvirila svoju glavu iz pijeska. Štoviše, prema izvještavanju Varietyja film je dobio novog redatelja. Redateljsku palicu nove filmske adaptacije kultne računalne igre je preuzeo Simon McQuoid.

Zasnovan na popularnoj arkadnoj igri iz 90-ih, prvi film Smrtonosna bitka (Mortal kombat) 1995. godine doživio je znatan uspjeh na kino blagajnama. No, njegov nastavak Smrtonosna bitka: Istrebljenje (Mortal Kombat: Annihilation) nije bio takve sreće. Ipak, franšiza se razgranala i uz uspješne računalne igre, obožavatelji su mogli gledati i voljenu webseriju Smrtonosna bitka: Nasljeđe (Mortal kombat: Legacy) koju je režirao Kevin Tancharoen.

Od kada je redatelj Kevin Tancharoen 2013. godine napustio franšizu i fanove je napustila nada da će se snimiti treći film, no Warner Bros. je posljednjih godina polako, ali uporno radio na rebootu. 

 

James Wan je postavljen za producenta reboota prije više od godine dana, a njegova glavna poruka obožavateljima je bila da ne želi požurivati film. I sam je kao obožavatelj "Mortal Kombata" želio da ovog puta naprave sve kako spada.

Reboot je sada dobio svoga redatelja i čini se kako se stvari zahuktavaju. Za Simona McQuoida, koji je inače redatelj popularnih reklama za PlayStation i Halo, ovo će biti prvi filmski projekt.

M.M.

Izvor: mojtv.hr

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...