Ove blagdane "Doctor Who" se udružuje sa superjunakom

 Iako nova sezona Doctora Whoa neće stići na male ekrane do proljeća 2017. godine, krajem ove godine stiže novi "Doctor Who" božićni specijal. Povodom toga Doctor je predstavio svoju blagdansku avanturu te otkrio prvi video isječak iz specijalne epizode.

Ovoga Božića Doctor odlazi u New York gdje se ujedinjuje sa superjunakom poput onih iz stripova. Ovaj herojski specijal napisao je showrunner Steven Moffat, a naslovio ga je The Return Of Doctor Mysterio

"Oduvijek sam volio superjunake i ovoga Božića Doctor Who će zaroniti u taj svijet. Moj omiljeni superjunak je Clark Kent. Ne Superman, nego Clark Kent", o specijalu je rekao Moffat ranije ove godine.

 

Kako je i uobičajeno Doctor će u novoj epizodi upoznati izvanredne likove, novinarku i superjunaka, koji će mu pomoći u borbi protiv smrtonosne izvanzemaljske prijetnje. 

Uz Petera Capaldija ove godine glavne uloge će nositi Charity Wakefield i Justin Chatwin, a glumačku postavu će zaokružiti Matt Lucas, Adetomiwa Edun, Aleksandar Jovanovic i Logan Hoffman.

 

Matt Lucas će se vratiti u obožavateljima već poznatoj ulozi Nardolea, a ako je vjerovati nekim predviđanjima Nardole će imati i veliku ulogu u 10. sezoni serije. Po sadašnjim saznanjima nova Doctorova suputnica Bill (Pearl Mackie) neće se pojaviti u božićnom specijalu, nego će svoju veliku premijeru imati u prvoj epizodi 10. sezone.

M.M.

Ove blagdane


Izvor: mojtv.hr

Ove blagdane
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...