Han Solo spin-off našao svoju treću zvijezdu - Emiliju Clarke

 Daenerys Targaryen iduće godine će se naći u društvu Hana Sola i Landa Calrissiana. Emilia Clarke, najpoznatija po svojoj ulozi u seriji Igra prijestolja, dobila je ulogu u novom spin-offu Zvjezdanih ratova o Hanu Solou

Još uvijek neimenovani film o Hanu Solou u glavnoj ulozi ima Aldena Ehrenreicha, a samo prije mjesec dana Lucasfilm je najavio i Donalda Glovera u ulozi Landa Calrissiana.

 

Ono što se do sada zna o ovom Han Solo spin-offu je to da će se radnja odvijati u vrijeme prije originalne trilogije te da ćemo Hana Soloa i Landa Calrissiana upoznati u ranijim fazama njihovih života koje do sada nismo vidjeli na velikim platnima. 

O samoj ulozi koju će preuzeti Emilia Clarke još ništa nije poznato, a uloga je misteriozno predstavljena kao ona koja će zaokružiti dinamični niz likova koje će Han Solo i Chewbacca upoznati na svojim avanturama

 

Redatelji Phil Lord i Christopher Miller pripremili su i scenarij za film čija će produkcija započeti već u siječnju 2017. godine. Za one koji su zabrinuti za obveze koje Clarke, odnosno Daenerys, ima u svijetu Westerosa, snimanje "Igre prijestolja" bi se trebalo okončati do kraja ove godine, tako da joj preostaje dovoljno vremena za blockbustersku produkciju "Zvjezdanih ratova". 

 

Han Solo spin-off u kina bi trebao stići 25. svibnja 2018. godine.

M.M.

Izvor: mojtv.hr Han Solo spin-off našao svoju treću zvijezdu - Emiliju Clarke
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...