Willem Dafoe pojavit će se u filmu Aquaman redatelja Jamesa Wana, vijest je to koju je glumac potvrdio je u razgovoru za The Guardian.

Dafoe je već prije dogovorio angažman na filmu Justice League no nije bilo poznato koji ga lik očekuje. Nedavno smo otkrili kako se radi o liku Nuidisa Vulka, glavnog znanstvenog savjetnika Atlantisa te pouzdanog Aquamanovog savjetnika, koji će prvo pojavljivanje imati sljedeće godine u filmu Justice League.

Willem Dafoe glumit će u "Aquamanu"

Glumac je u razgovoru otkrio kako voli raditi sa snažnim redateljima, koji rade filmove na osobnoj razini, a i sa onima koji su pomalo ludi jer su oni obično originalniji. No, unatoč tome pristaje i na blockbuster projekte poput Justice Leaguea.

"Justice League je zanimljiv jer je to zajednički film i moj lik je tu predstavljen kako bi mogao imati bitnu ulogu u Aquamanu.", rekao je Dafoe i dodao: "Ti filmovi donose drugačije iskustvo. Imaju različite odgovornosti, različite izvore i različite namjere. Zanimljivo je balansirati između ta dva svijeta jer bude potpuno drugačije nagone."

Film Justice League u kinima očekujemo za godinu dana, točnije 17. studenog 2017. dok ćemo na Aquamana morati malo duže čekati, do 27. srpnja 2018. godine.

M.M.K.

Izvor: mojtv.hr Willem Dafoe glumit će u
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...