Foto: PR Photos

Forest Whitaker uz Johnnyja Deppa u filmu o Tupacu i The Notorious B.I.G.-u Prošli mjesec je Open Road Films otkupio prava na film LAbyrinth o istrazi ubojstva Tupaca Shakura i The Notorious B.I.G.-a, a ekipa se opasno bacila u potragu za glumcima.

Johnny Depp je prije više od mjesec dana (dok još Open Road nije otkupio prava) dobio ulogu Russella Poolea, bivšeg detektiva koji je istraživao smrt poznatog dvojca, slučaj koji ni dan danas nije riješen. Brad Furman će režirati film.

Najnovije pojačanje stiže u liku Foresta Whitakera za kojeg još nije poznato u kojoj će se ulozi naći. Nedavno smo ga mogli gledati u filmu Dolazak s Amy Adams, a uskoro stižu Star Wars: Rogue One i Burden, a 2018. nas čeka Black Panther.

Radnja prati detektiva Poolea koji je umoran i razočaran što ni nakon 20 godina nije uspio riješiti slučaj poznatih repera. Tijekom aktivne istrage je otkrio veliku korupciju u svom odjelu pa je u znak protesta dao otkaz iz policije i nastavio raditi sam na slučaju. Novinar koji nalazi Poolea mu uskače u pomoć pa obojica odlaze u potragu za istinom te usput priprijete LAPD-u da će razotkriti njihove mnogobrojne skandale.

LAbyrinth bi s produkcijom trebao uskoro početi, a u kinima se očekuje krajem 2017. godine.

D.Ž.

Izvor: mojtv.hr Forest Whitaker uz Johnnyja Deppa u filmu o Tupacu i The Notorious B.I.G.-u
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...