Steve Carell, zvijezda filmova Junfer u četrdesetoj, Ta luda ljubav i serije U uredu, našao je svoj novi projekt. Glumac nominiran za najbolju mušku ulogu u filmu Foxcatcher prihvatio je ulogu u nadolazećoj Warner Bros.-ovoj filmskoj adaptaciji popularne video igre Minecraft.

Redateljsku palicu filma Minecraft: The Movie preuzeo je tvorac serije Uvijek je sunčano u PhiladelphijiRob McElhenney, koji je uz pomoć scenarista Jasona Fuchsa, napravio i posljednju verziju scenarija.

Steve Carell u "Minecraftu"

Warner Bros. preuzeo je filmska prava na Minecraft još u veljači 2014. godine, no trebalo im je dosta vremena da pokrenu projekt. Prvotno je za režiju bio zadužen Shawn Levy no njegova se ideja o avanturističkom filmu u stilu Gooniesa nije svidjela ekipi iz Mojanga, tvorcima igre.

Sama igra nije temeljena na tradicionalnom načinu stvaranja priče te sam sustav igre dopušta potpunu slobodu tako da je teško zamisliti na koji način će i kakvu priču donijeti ovaj film. A kako ne znamo na koji će način složiti radnju filma onda još nije ni jasno u kakvoj bi se ulozi trebao naći Steve Carell.

No, s obzirom da je izlazak filma predviđen tek za 25. svibnja 2019. godine cijeli je projekt još u povojima tako da za sada nemamo više detalja.

M.M.K.

Izvor: mojtv.hr Steve Carell u
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...