U planu spin off serije "Seks i grad"?

Foto: PR Photos

O novom filmu ili reboot-u serije Seks i grad se priča već nekoliko godina, a u posljednje vrijeme tu je Kim Cattrall da nas podsjeti na tu mogućnost.

Kad se nedavno ponovno počelo nagađati o tome da će se HBO serija vratiti na male ekrane, dobiti još jednu filmsku verziju ili spin off javila se Cattrall i na svom Twitteru napisala da je „polaskana i ganuta“ te da jedva čeka da se vrati nasmijavanju svojih fanova. Mnogi su to protumačili kao siguran znak da će se omiljena četvorka Cattrall, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon sigurno ponovno okupiti.

Samanthu, Carrie, Charlotte i Mirandu smo posljednji put gledali na velikom ekranu prije šest godina u filmu Seks i grad 2, a budući da će 2018. godine biti 20. godišnjica otkad je serijaSeks i grad imala svoju premijeru krajnje je vrijeme za novi nastavak, spin off ili reboot (prvi film Seks i grad je u kina stigao 10 godina nakon premijere serije).

Sarah Jessica Parker je u listopadu u CBS-ovoj emisiji također izjavila da je ideja o ponovnom oživljavanju Seksa i grada„tu negdje“ te da bi se mogao dogoditi u skoroj budućnosti. Službenih vijesti još uvijek nema, no fanovi se nadaju konačnom zelenom svjetlu za početak produkcije!

D.Ž.

U planu spin off serije


Izvor: mojtv.hr

U planu spin off serije
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...