Francuski reditelj Lik Beson, autor hitova “Peti element”, “Lusi” i “Leon: Profesionalac”, objavio je prvi trejler za svoj novi spektakl “Valerijan i grad hiljadu planeta”.

Reč je o SF spektaklu zasnovanom na kultnom francuskom stripu “Valerijan i Lorelina”. Autor stripa Žan-Klod Mezijer sarađivao je s Besonom i na “Petom elementu”, kada ga je zamolio da adaptira njegov strip.

Iako je Beson veliki obožavalac “Valerijana i Loreline”, u to vreme specijalni efekti nisu bili dovoljno napredni da omoguće verno prenošenje Mezijerovog fantastičnog sveta na filmsko platno.

Beson je naglasio da se u trejleru po prvi put u istoriji koristi originalna pesma Bitsla – “Because” s albuma “Revolver”, pa su Pol Mekartni i Ringo Star morali napismeno da daju svoj pristanak.

Sledeći trejler trebalo bi da se pojavi u januaru 2017, a pre premijere filma 21. juna bar još jedan. Beson je obećao da se nijedna scena iz trejlera neće pojaviti u filmu, jer mu je dosta najava koje samo recikliraju iste snimke.

Glavne uloge tumače Dejn Dehan (Valerijan) i Kara Delevinj (Lorelina), a u sporednim ulogama pojaviće se i Klajv Oven, Rijana, Džon Gudman i Itan Houk.

Pogledajte trejler za novi film Lika Besona


Izvor: prolog.rs Pogledajte trejler za novi film Lika Besona
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...