Kad u Marvelu pronađu svog idealnog glumca za ulogu superjunaka onda ništa ne prepuštaju slučajnosti što je jučer potvrdio Tom Holland, novi Spider-Man.

U Marvelu se uvijek vole osigurati za potencijalnu budućnost svojih filmova pa ne iznenađuje što se novi Spider-Man Tom Holland obvezao na čak 6 filmova.

Tom Holland potpisao za 6 Spider-Man filmova

„Ponude vam neke opcije i napomenu da vas se mogu sjetiti bilo kad. Kao na primjer mogući cameo u Osvetnicima. Gdje ću se još pojaviti, ne znam. Ono što znam jest da sam potpisao za tri Spider-Man filma i još tri solo filmova. No, u Marvelu su jako fer kad su u pitanju drugi filmovi i ako već neki snimate imaju razumijevanja kao i za vaš privatni život koji izrazito poštuju. Znaju da imate posla i s drugim studijima i nastoje napraviti dobar raspored“ , rekao je u jučerašnjem intervjuu za The Hollywood Reporter.

Nije jasno što Hollandu znači tri solo filma pa se nagađa da je riječ o pojavljivanju u filmovima s drugim Marvelovim superjunacima kao što su Osvetnici. Iz Sonyja još nisu imali komentara.

Spider-Man: Homecoming se trenutno nalazi u post-produkciji, a u kinima ga očekujemo tijekom srpnja sljedeće godine. Toma Hollanda kao Spider-Mana smo prvi put mogli vidjeti u filmu Kapetan Amerika: Građanski rat.

D.Ž.

Tom Holland potpisao za 6 Spider-Man filmova


Izvor: mojtv.hr

Tom Holland potpisao za 6 Spider-Man filmova
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...