Tom Hardy je imao ozbiljan izbor grubih likova tokom karijere, uključujući i blizance gangstere u filmu 'Legenda' kao i u seriji 'Birmingemska banda'.

Ali sada će igrati najpoznatijeg američkog gangstera svih vremena - Al Caponea. Hardy će igrati slavnog kriminalca u filmu "Fonzo" koji je napisao i režiraće Josh Trank ("Chronicle"). Film je trenutno u preprodukciji, prenosi MTV Srbija.

U pres-saopštenju, "Fonzo" opisuje Caponea kao "beskompromisnog biznismena i švercera koji je vladao Chicagom gvozdenom pesnicom i "najpoznatijeg gangstera Amerike".

On će ga pratiti od 47. godine i gotovo deceniju u zatvoru. Hardy je trebalo da jednom igra Caponea u filmu pod nazivom "Cicero" u režiji Davida Yatesa koji je radio "Harry Potter" franšizu.

Iako se projekat nikad nije realizovao, on je priznao tada za Daily Mail da je oduševljen gangsterskim filmovima - u kojima igraju James Cagney, Humphrey Bogart i Edward G. Robinson.

Tom Hardy takođe igra i u drami o Drugom svetskom ratu "Dunkirk" Christophera Nolana, a pored Harryja Stylesa.

"Fonzo" će biti Trankov prvi film od fijaska sa "Fantastičnom četvorkom". On je takođe trebalo da radi na "Ratovima zvezda", ali je nakon objave dešavanja iza scena "Fantastične četvorke" odustao. "

'Fonzo' donosi mit i priču o ozloglašenom američkom gangsteru Al Caponeu, sa nesumnjivim talentom Toma Hardyja i Josha Tranka", rekao je Alex Walton iz produkcijske kuće BLOOM u izjavi.

Tom Hardy u ulozi najpoznatijeg gangstera Al Caponea
Izvor: prolog.rs Tom Hardy u ulozi najpoznatijeg gangstera Al Caponea
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...