Foto: PR Photos

Toby Jones (Harry Potter, Kapetan Amerika) i Rafe Spall (Prometej) su u pregovorima za nastavak Universalove uspješnice Jurassic World (Jurski svijet), saznaje Variety.

Detalji oko radnje za novo poglavlje u franšizi Jurassic World još nisu poznati kao ni to kakve bi uloge ovaj dvojac mogao imati. Glavne zvijezde prošlogodišnjeg hita će se vratiti i u nastavku, a to su Chris Pratt i Bryce Dallas Howard. Film će režirati J.A. Bayona (Nemoguće), a scenarij je napisao redatelj prvog filma Colin Trevorrow s Derekom Connollyjem.

Potencijalna nova glumačka imena u nastavku "Jurskog svijeta"

Jurski svijet je prošle godine bio veliki hit u kinima i još jedan u nizu velikih Universalovih uspješnica. U odličnoj Trevorrowoj režiji i s prilično jakom glumačkom ekipom je zaradio 1,6 milijardi dolara u cijelom svijetu.

Toby Jones za ovu i sljedeću godinu završava s glumom u četiri film (od kojih je jedan TV film) i još nekoliko sitnih projekata; a Rafe Spall glumi u seriji Roadies, u kina uskoro stiže drama s njim u glavnoj ulozi Mum's List te snima horor The Ritual.

Nastavak trenutnog radnog naziva Jurassic World 2 bi u kina trebao stići 22. lipnja 2018. godine.

D.Ž.

Potencijalna nova glumačka imena u nastavku


Izvor: mojtv.hr

Potencijalna nova glumačka imena u nastavku
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...