Film o Freddieju Mercuryju i Queenu dobio svog redatelja i glavnog glumca

 Filmski producent Graham King već duži niz godina pokušava na svjetlo dana iznijeti biografski film o rock grupi Queen i karizmatičnom pjevaču Freddieju Mercuryju.

Pod Sonyjem glavnu ulogu filma je trebao preuzeti Sacha Baron Cohen, a kada je glumac odustao od projekta 2013. godine King je krenuo u potragu za novim suradnicima. Prošle goidne je mjesto scenarista popunjeno sa scenaristem Teorije svega,  Anthonyjem McCartenom

Pod novim vodstvom New Regencyja i Foxa film se konačno pomaknuo s mrtve točke. Prema izvještavanju DeadlineaBryan Singer je u pregovorima za režiranje filma koji za sada nosi naslov Bohemian Rhapsody.

 

Štoviše, ne samo da film ima novog redatelja već se Bryanu Singeru kao glavni glumac filma pridružio Rami Malek. Rami Malek, najpoznatiji po svojoj ulozi u seriji Mr. Robot za koju je ove godine osvojio i Emmyja, glumit će Freddieja Mercuryja. Ove izvanredne novosti potvrdio je i Bryan Singer na Instagramu

 

 

Što se tiče obožavatelja Queena, svi mogu biti sigurni da će glazba u filmu biti izvanredna jer će originalni članovi grupe, Brian May i Roger Taylor, biti glazbeni producenti.

 

Početak snimanja filma okvirno je planiran za početak sljedeće godine, a nadajmo se kako će ovog puta najnovije promjene biti i posljednje te da će produkcija nastaviti nesmetano. 

M.M.

Izvor: mojtv.hr Film o Freddieju Mercuryju i Queenu dobio svog redatelja i glavnog glumca
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...