Trailer prepun tenzija predstavio 6. sezonu "Domovine"

 Nakon izleta u Njemačku Domovina se u 6. sezoni vraća na američko tlo. Carrie Mathison (Claire Danes) vraća se u SAD, ali ne i u CIA-u. Prvi trailer za novu sezonu predstavlja napetu sezonu prepunu tenzija između glavnih likova serije. 

Kako je najavljeno u novoj sezoni, Carrie će se naći u New Yorku zaposlena u udruzi koja pruža pomoć stanovnicima SAD-a muslimanske vjere. Radnja sezone se odvija u vremenskom periodu između američkih predsjedničkih izbora i predsjedničke inaguracije, a borba za moć tijekom toga razdoblja bit će jedna od glavnih tema sezone. Također, sezona će se pozabaviti i posljedicama koje je "rat na teror" proglašen nakon napada 11. rujna ostavio na domaćem terenu. 

 

Trailer ne razotkriva previše o sezoni, ali jasno je kako nas čeka sezona prepuna tenzija u kojoj će se Carrie naći u nizu sukoba. Iako se nije vratila u CIA-u, Carrie se očito još uvijek ne slaže s Darom Adalom (F. Murray Abraham), a sudeći po prvim snimkama koje možete vidjeti niže ni u njenom odnosu sa Saulom (Mandy Patinkin) još uvijek ne cvjetaju ruže. U traileru je predstavljen i novi lik, lik predsjednice SAD-a koju glumi Elizabeth Marvel, a čini se kako će se i lik Otta Duringa (Sebastian Koch) vratiti u novoj sezoni.

 

U SAD-u 6. sezona "Domovine" kreće s prikazivanjem na malim ekranima 15. siječnja. 

M.M.

Trailer prepun tenzija predstavio 6. sezonu


Izvor: mojtv.hr

Trailer prepun tenzija predstavio 6. sezonu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...