Nakon nekoliko kraćih najava napokon je stigao i prvi pravi trailer za nastavak filma Trainspotting, koji će nositi naziv T2: Trainspotting.

Nastavak se djelomično temelji na knjizi Porno autora Irvinea Welsha, koja je smještena deset godina nakon događaja u Trainspottingu. Radnja filma T2 bit će smještena dvadeset godina nakon originalno filma, s obzirom da ih je toliko i prošlo od onda.

Stigao trailer za "T2: Trainspotting"

U T2 možemo očekivati povratak četiri od pet zvijezda iz 1996.: Ewan McGregor vraća se kao Renton, Robert Carlyle kao Begbie, Jonny Lee Miller opet je Sick Boy, a Ewan Bremner Spud. Peti je bio Tommy, kojeg je glumio Kevin McKidd, no on se neće vratiti jer je preminuo u originalnom filmu.

Irvine Welsh u jednom je intervjuu rekao kako je T2 zapravo prikaz Edinburgha kakav je danas. Glavni element priče bit će ponovno udruživanje Rentona, Begbiea, Sick Boya i Spuda, koji će se ovoga puta zapetljati sa nekim novim porocima.

Redateljsku palicu i ovoga puta drži Danny Boyle, a scenarij je prema knjizi napravio John Hodge. Povratak ekipe očekujemo krajem siječnja, odnosno početkom veljače 2017. godine.

M.M.K.

Stigao trailer za


Izvor: mojtv.hr

Stigao trailer za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...