Foto: PR Photos 

Johnny Depp u nastavku "Čudesnih zvijeri" J.K. Rowling Johnny Depp je najnovije pojačanje glumačkoj ekipi za nastavak filma Čudesnih zvijeri i gdje ih naći (Fantastic Beasts And Where To Find Them) koji nam uskoro stiže u kina.

U nastavku koji će režirati David Yates i koji sa snimanjem počinje početkom 2017. godine Depp će se pridružiti Eddieju Redmayneu koji će ponoviti svoju ulogu Newta Scamandera. Podsjetimo, početkom kolovoza je iz Warner Bros.-a stigla potvrda da J.K. Rowling već ima napisan scenarij za nastavak koji će još dublje zaviriti u mračno vrijeme u čarobnjačkom svijetu.

Depp je nedavno završio sa snimanjem nastavka Pirata s Kariba, a pred njim su, osim Čudesnih zvijeri, još neki zanimljivi projekti: triler LAbyrinth o ubojstvima Tupaca Shakura i Notorious BIG-a, novi film o Herculeu Poirotu Murder On The Orient Express te akcijski horor The Invisible Man.

Nastavak Čudesnih zvijeri u kina bi trebao stići 16. studenog 2018., dakle dvije godine nakon prvog filma koji u hrvatskim kinima starta 17. studenog.

D.Ž.

Johnny Depp u nastavku


Izvor: mojtv.hr

Johnny Depp u nastavku
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...