Konačno je otkriven naslov za spin off hvaljene drame Dobra žena. Pravne bitke ponovno će se odvijati u Chicagu, ali s novim glavnim akterima. Diane Lockhart i Lucca Quinn će predvoditi 'dobru borbu' spin offu. Naslov spin offa je dobio varijaciju imena koja podsjeća na originalnu dramu i najavljuje napeti novi serijal - The Good Fight (Dobra borba).

Spin off "Dobre žene" dobio svoj naslov

 

Radnja spin offa "The Good Fight" će se nastaviti na događaje iz finala "Dobre žene", ali ćemo glavne aktere pronaći godinu dana kasnije. U središtu radnje spin offa bit će golemi financijski skandal koji je okaljao ugled mlade odvjetnice Maie i njezine mentorice Diane Lockhart. Ostavši bez svoje ušteđevine i mjesta u tvrtki Lockhart & Lee, Diane odlazi raditi s Luccom Quinn.

 

Spin off su osmislili kreatori "Dobre žene", Robert King i Michelle King, koji su producenti i showrunneri nove serije. 

Christine Baranski i Cush Jumbo reprizirat će svoje uloge iz originala, odvjetnice Diane Lockhart i Lucce Quinn. Ostalu glumačku postavu će upotpuniti Rose Leslie, Delroy Lindo, Sarah Steele, Paul Guilfoyle, Bernadette Peters i Erica Tazel

 

"The Good Fight" na male ekrane stiže u veljači 2017. godine, a još samo preostaje najava točnog datuma premijere i sve će biti spremno za nove pravne zavrzlame.

M.M.

 

Izvor: mojtv.hr Spin off
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...