Scenaristi Rhett Reese i Paul Wernick mogu se pohvaliti svojom sposobnošću da ozbiljnim pričama dodaju dozu humora, kao što smo to vidjeli u primjerima filmova poput Deadpoola i Zombielanda. No, čini se kako ozbiljnost njihovog novog projekta ne mogu spasiti čak ni oni. Sudeći po zastrašujućem prvom traileru za film Life čeka nas ozbiljno napeta priča.

Pod redateljskom palicom Daniela Espinose, film je prepun glumačkih zvijezda smještenih u svemir, a na prvu malo u sjećanje vraća duh filma Alien Ridleya Scotta.

Jake Gyllenhaal i Ryan Reynolds zajedno u svemiru

Ryan Reynolds, Jake Gylenhaal i Rebecca Ferguson dio su ekipe od šest astronauta, koji se nalaze na pragu velikog otkrića: vanzemaljskog života. Isprva se cijela stvar čini dosta nevina, jer biće koje su pronašli izgleda dobroćudno i bezazleno no vrlo brzo vanzemaljsko biće postane pametnije no što je posada mogla očekivati.

Osim spomenutog glumačkog trojca u filmu će se još naći i Ariyon Bakare, Hiroyuki Sanada i Alexandre Nguyen. Film se nalazi u postprodukcijskoj fazi te ga u kinima očekujemo početkom svibnja sljedeće godine.

M.M.K.

Jake Gyllenhaal i Ryan Reynolds zajedno u svemiru


Izvor: mojtv.hr

Jake Gyllenhaal i Ryan Reynolds zajedno u svemiru
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...