John Turturro se vratio kao nezaboravni kuglač Jesus Quintana u prvoj fotografiji iz filma Going Places. Spin off filma Veliki Lebowski braće Coen ipak će doći do svoje publike, iako famozni redatelji neće sudjelovati na projektu.

John Turturro se pobrinuo da spin off ugleda svjetlo dana. Turturro je za film napisao scenarij, u njemu će glumiti glavnu ulogu te će režirati film. "Going Places" je trenutačno u produkciji, a sa snimanja smo dobili priliku vidjeti prvu fotografiju. Upečatljivi Jesus Quintana iz "Velikog Lebowskog" ponovno kugla i vraća se kao glavni lik spin offa. 

 

Kada neće braća Coen onda će John Turturro

 

 "Going Places" inspiriran je istoimenim francuskim filmom iz 1974. godine u kojem su glavne uloge nosili Miou-Miou, Gérard Depardieu i Patrick Dewaere. Radnja Turturrovog filma prati neprilagođeni trio pojedinaca iz čije se neobične međusobne dinamike izrodi ljubavna priča, a njihovo nepredvidljivo ponašanje dovede ih u sukob s manijakalnim frizerom. Njihova priča postane priča o bijegu pred zakonom i bijegu pred poludjelim frizerom.

 

Uz Johna Turturra u filmu glume i Bobby Cannavale, Audrey Tautou, Susan Sarandon te Sonia Braga.

M.M.

 

Izvor: mojtv.hr Kada neće braća Coen onda će John Turturro
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...