Foto: PR Photos

 Tom Hardy ponovno se vraća u 20-te godine prošlog stoljeća, no ovog puta kriminalne vode Velike Britanije iz Peaky Blindersa zamijenit će onima iz SAD-a tijekom prohibicije. U novom filmu redatelja Josha Tranka, Fonzo, Tom Hardy preuzet će glavnu ulogu Ala Caponea.

Tom Hardy glumit će Ala Caponea, najpoznatijeg američkog gangstera Al Capone je bio brutalni krijumčar alkohola, koji je pomoću svoje bande vladao Chicagom. Nazvan državnim neprijateljem broj 1 Capone je vladao kao ozloglašeni gangster do 1931. godine kada je uhićen zbog utaje poreza. Capone je preminuo u 48. godini života nakon moždanog udara.

 

Film je tek u početnim stadijima pretprodukcije pa se o njemu puno toga ne zna, no čini se kako će se radnja fokusirati na posljednje dane života ovog notornog američkog gangstera. Nakon osam godina u zatvoru mentalno zdravlje Ala Caponea je narušeno demencijom, a nasilna i brutalna sjećanja iz njegove prošlosti ga proganjaju.

 

Osim što će režirati film, Josh Trank je i pripremio scenarij za "Fonzo". Osim Toma Hardyja u glavnoj ulozi, uz film još nisu vezana druga glumačka imena.

 

M.M.

Izvor: mojtv.hr Tom Hardy glumit će Ala Caponea, najpoznatijeg američkog gangstera
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...