Redateljica "Jessice Jones" vraća se u "Defendersima"

 Redateljica S.J. Clarkson vraća se u Marvelov televizijski svijet. Nakon što je predstavila priču o Jessici Jones kada je prošle godine režirala prve dvije epizode serije, ponovno će nam predstaviti novu Marvelovu priču - The Defenders.

 Mini serija, koja bi trebala imati 8 nastavaka, spojit će u jednu zajedničku priču grupu junaka poznatih pod nazivom The Defenders. "The Defenders" će biti amalgam svjetova u kojem će se ujediniti četvero junaka koje smo upoznali u serijama Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage i nadolazećoj seriji "Iron Fist".

 

S.J. Clarkson bit će izvršni producent prve epizode "The Defendersa", a režirat će prvu i drugu epizodu serije. 

 

O odluci da Clarkson pozovu natrag čelnik Marvelovog televizijskog odjela Jeph Loeb rekao je: "Njezin pogled na materijal je izvanredan. Posao koji je odradila na 'Jessici Jones' smo obožavali i ne možemo zamisliti talentiraniju i uspješniju osobu na čelu prve dvije epizode Marvelovih 'The Defendersa'." 

 

Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter i Finn Jones ponovno će se vratiti na male ekrane 2017. godine kada će udružiti snage kako bi se borili protiv moćnog neprijatelja i spasili New York.

M.M.

Redateljica


Izvor: mojtv.hr

Redateljica
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...